dilluns, 21 de novembre del 2011

Grup de música Funk

P-Funk (Parliament i Funkadelic)

El Funkadelic és un grup de música afroamericana dels Estats Units, que van tenir popularitat als anys 70. Juntament amb la seva banda germana Parliament, que estava manada per George Clinton. Amb ells va començar el Funk d’aquella dècada.
P-funk és la paraula que s’utilitza per descriure el tipus de música funk que tocaven els musics entorn a George Clinton i al col•lectiu Parliament/Funkadelic. El P-funk va tenir el seu moment de glòria als anys 70 i encara tenen cert seguiment del públic.
P-Funk ve de les paraules Parliament (P-) i Funkadelic (Funk). Aquests dos grups de música estaven formats pels mateixos músics, i pel mateix “cap” (George Clinton), l’única diferència es que al principi, quan van sorgir es deien “Parliament” i més endavant a causa de el desenvolupament de la música es van fer dir “Funkadelic”.
Ha influït sobre molts músics i va contribuïr a generar nous estils, com ara l’Electro, el techno o el gangsta rap que es coneix també com a G-Funk.

Moda

Vestien de maneres molt extravagants, de molts colors i peçes de roba molt lleugeres, grans olleres de broma, barrets i decoracions al cabell de gran tamany, maquillatge extrem, penjolls al coll, orelles, canells, etc. I la majoria dels cantants eren homes, com podem veure a la fotografia de baix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada